Over Mankato

Stephanie
Duijnisveld

Stephanie Duijnisveld (1985) is beeldend kunstenares en avonturier. Het te voet bereiken van een bergpas op 4000m in de bergen van Kirgizië was letterlijk een hoogtepunt. Ze houdt van groots en gedurfd. Dat is ook te zien aan het formaat van de schilderijen en installaties die ze maakt. 

Ilona
Molenhuis

lona (1981) is beeldend kunstenaar en vormgever met een open blik. Zij heeft oog voor de schoonheid van onze leefomgeving en ziet waar de meesten aan voorbij gaan. Ze steekt ook nog eens de handen uit de mouwen, want al die schoonheid wil ze vastleggen en delen met anderen! Haar werk bevindt zich op het grensvlak tussen autonoom en design.

Eke
Stegeman

Eke Stegeman (1980) is een positieve creatieveling. Ze heeft gevoel voor schoonheid en details en dat is terug te zien in haar werk. Vanuit haar gevoel en met een overvloed aan ideeën geeft ze overal een verassende wending aan.

Onze visie

De naam Mankato verwijst naar de blauwe aarde in de taal van de Noord-Amerikaanse Lakota natives.

Klimaatverandering inzichtelijk maken

Als kunstenaars zien wij het als onze taak en verantwoordelijkheid om grootheden als klimaatverandering inzichtelijker te maken, om het urgentiebesef te vergroten en om manieren te verbeelden om met klimaatverandering om te gaan en ernstiger veranderingen te voorkomen. Kunst is een communicatiemiddel dat een beroep doet op alle zintuigen, het spreekt zowel het verstand als de intuïtie aan. Daardoor is het een waardevolle aanvulling op wetenschappelijke informatie en kan het vanuit een andere invalshoek een dialoog op gang brengen.

Nieuwsbrief

Adres

Holtenbroekerdijk 5
8031 ER Zwolle

Mede mogelijkgemaakt door: